Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7319
Назва: The review of domestic and industrially prodused yoghurts by customer preferences
Автори: Karpova, J. V.
Pereshivaylo, N. S.
Rybalkin, M. V.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Карпова, И. В.
Перешивайло, Н. С.
Рибалкін, М. В.
Рыбалкин, Н. В.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Теми: yoghurts;йогурты;йогурти
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: The review of domestic and industrially prodused yoghurts by customer preferences / J. V. Karpova, N. S. Pereshivaylo, M. V. Rybalkin, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 251.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7319
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015 251.pdf94,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.