Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7319
Назва: | The review of domestic and industrially prodused yoghurts by customer preferences |
Автори: | Karpova, J. V. Pereshivaylo, N. S. Rybalkin, M. V. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Карпова, И. В. Перешивайло, Н. С. Рибалкін, М. В. Рыбалкин, Н. В. Стрилец, О. П. Стрілець, О. П. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. |
Теми: | yoghurts;йогурты;йогурти |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | The review of domestic and industrially prodused yoghurts by customer preferences / J. V. Karpova, N. S. Pereshivaylo, M. V. Rybalkin, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 251. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7319 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015 251.pdf | 94,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.