Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Название: Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів
Авторы: Шпичак, О. С.
Шпичак, О. С.
Shpychak, O. S.
Ключевые слова: мед натуральний;мед натуральный;natural honey
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Шпичак, О. С. Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів / О. С. Шпичак // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 265-267.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
265-267.pdf171,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.