Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Title: Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів
Authors: Шпичак, О. С.
Шпичак, О. С.
Shpychak, O. S.
Keywords: мед натуральний;мед натуральный;natural honey
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Шпичак, О. С. Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів / О. С. Шпичак // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 265-267.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
265-267.pdf171,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.