Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533
Назва: | Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів |
Автори: | Шпичак, О. С. Шпичак, О. С. Shpychak, O. S. |
Теми: | мед натуральний;мед натуральный;natural honey |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Шпичак, О. С. Перспективи застосування меду натурального порошкоподібного як функціонального харчового продукту для підвищення працездатності спортсменів / О. С. Шпичак // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 265-267. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7533 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
265-267.pdf | 171,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.