Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7600| Назва: | Принципи безпеки використання харчових добавок |
| Автори: | Жуковіна, О. В. Жуковина, О. В. Zhukovina, O. V. Грецька, Г. А. Грецкая, А. А. Gretska, G. A. |
| Теми: | харчові добавки;пищевые добавки;nutritional supplements |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Жуковіна, О. В. Принципи безпеки використання харчових добавок / О. В. Жуковіна, Г. А. Грецька // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 91-93. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7600 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 91-93.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.