Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7600
Назва: Принципи безпеки використання харчових добавок
Автори: Жуковіна, О. В.
Жуковина, О. В.
Zhukovina, O. V.
Грецька, Г. А.
Грецкая, А. А.
Gretska, G. A.
Теми: харчові добавки;пищевые добавки;nutritional supplements
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Жуковіна, О. В. Принципи безпеки використання харчових добавок / О. В. Жуковіна, Г. А. Грецька // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 91-93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7600
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
91-93.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.