Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859
Title: Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий»
Authors: Данилова, И. А.
Данилова, І. А.
Danylova, I. A.
Абу Шарк, А. И.
Абу Шарк, А. І.
Abu Shark, A. I.
Бурьян, Е. А.
Бур'ян, Є. А.
Bur'yan, E. A.
Keywords: маргарин;margarine
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Абу Шарк, А. И. Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий» / А. И. Абу Шарк, Е. А. Бурьян, И. А. Данилова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 3-4.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-4.pdf167,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.