Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859
Title: | Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий» |
Authors: | Данилова, И. А. Данилова, І. А. Danylova, I. A. Абу Шарк, А. И. Абу Шарк, А. І. Abu Shark, A. I. Бурьян, Е. А. Бур'ян, Є. А. Bur'yan, E. A. |
Keywords: | маргарин;margarine |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Абу Шарк, А. И. Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий» / А. И. Абу Шарк, Е. А. Бурьян, И. А. Данилова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 3-4. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.