Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859
Назва: | Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий» |
Автори: | Данилова, И. А. Данилова, І. А. Danylova, I. A. Абу Шарк, А. И. Абу Шарк, А. І. Abu Shark, A. I. Бурьян, Е. А. Бур'ян, Є. А. Bur'yan, E. A. |
Теми: | маргарин;margarine |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Абу Шарк, А. И. Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий» / А. И. Абу Шарк, Е. А. Бурьян, И. А. Данилова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 3-4. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-4.pdf | 167,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.