Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859
Назва: Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий»
Автори: Данилова, И. А.
Данилова, І. А.
Danylova, I. A.
Абу Шарк, А. И.
Абу Шарк, А. І.
Abu Shark, A. I.
Бурьян, Е. А.
Бур'ян, Є. А.
Bur'yan, E. A.
Теми: маргарин;margarine
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Абу Шарк, А. И. Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий» / А. И. Абу Шарк, Е. А. Бурьян, И. А. Данилова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 3-4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7859
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3-4.pdf167,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.