Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7862
Title: Разработка методики анализа эфирного масла хмеля методом хромато-масс спектрометрии
Authors: Ханин, В. А.
Ханін, В. А.
Khanin, V. A.
Бухарина, Е. В.
Bukharina, E. V.
Keywords: эфирные масла;ефірні олії;essential oils;хмель;хміль;hop
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Ханин, В. А. Разработка методики анализа эфирного масла хмеля методом хромато-масс спектрометрии / В. А. Ханин, Е. В. Бухарина // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 247-249.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7862
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
247-249.pdf213,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.