Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7862| Title: | Разработка методики анализа эфирного масла хмеля методом хромато-масс спектрометрии |
| Authors: | Ханин, В. А. Ханін, В. А. Khanin, V. A. Бухарина, Е. В. Bukharina, E. V. |
| Keywords: | эфирные масла;ефірні олії;essential oils;хмель;хміль;hop |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ханин, В. А. Разработка методики анализа эфирного масла хмеля методом хромато-масс спектрометрии / В. А. Ханин, Е. В. Бухарина // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 247-249. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7862 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 247-249.pdf | 213,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.