Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7862
Назва: | Разработка методики анализа эфирного масла хмеля методом хромато-масс спектрометрии |
Автори: | Ханин, В. А. Ханін, В. А. Khanin, V. A. Бухарина, Е. В. Bukharina, E. V. |
Теми: | эфирные масла;ефірні олії;essential oils;хмель;хміль;hop |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Ханин, В. А. Разработка методики анализа эфирного масла хмеля методом хромато-масс спектрометрии / В. А. Ханин, Е. В. Бухарина // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 247-249. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7862 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
247-249.pdf | 213,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.