Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7952
Title: Determining Ferum in raw materials and ready made foods
Authors: Martyniuk, D.
Bogdanova, L.M.
Shcherba, I. S.
Мартынюк, Д. В.
Мартинюк, Д. В.
Богданова, Л. М.
Богданова, Л. М.
Шчерба, И. С.
Шчерба, І. С.
Keywords: Ferum(Fe);ферум(Fe);ready made foods;готові харчові продукти;готовые пищевые продукты
Issue Date: 2015
Bibliographic description (Ukraine): Martyniuk, D. Determining Ferum in raw materials and ready made foods / D. Martyniuk, L. M. Bogdanova, I. S. Shcherba // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 138-139.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7952
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-37.pdf122,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.