Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7952
Назва: Determining Ferum in raw materials and ready made foods
Автори: Martyniuk, D.
Bogdanova, L.M.
Shcherba, I. S.
Мартынюк, Д. В.
Мартинюк, Д. В.
Богданова, Л. М.
Богданова, Л. М.
Шчерба, И. С.
Шчерба, І. С.
Теми: Ferum(Fe);ферум(Fe);ready made foods;готові харчові продукти;готовые пищевые продукты
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Martyniuk, D. Determining Ferum in raw materials and ready made foods / D. Martyniuk, L. M. Bogdanova, I. S. Shcherba // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 138-139.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7952
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-37.pdf122,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.