Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7952
Назва: | Determining Ferum in raw materials and ready made foods |
Автори: | Martyniuk, D. Bogdanova, L.M. Shcherba, I. S. Мартынюк, Д. В. Мартинюк, Д. В. Богданова, Л. М. Богданова, Л. М. Шчерба, И. С. Шчерба, І. С. |
Теми: | Ferum(Fe);ферум(Fe);ready made foods;готові харчові продукти;готовые пищевые продукты |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Martyniuk, D. Determining Ferum in raw materials and ready made foods / D. Martyniuk, L. M. Bogdanova, I. S. Shcherba // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 138-139. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7952 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-37.pdf | 122,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.