Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
Title: Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні
Authors: Соколова, Л. В.
Тихонова, С. О.
Вронська, Л. В.
Sokolova, L. V.
Tikhonova, S. O.
Vronska, L. V.
Keywords: кавун;моносахариди;полісахариди;сублімація;watermelon;monosaccharides;polysaccharides;sublimation
Issue Date: 2010
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Соколова, Л. В. Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова, Л. В. Вронська // Вісник фармації. - 2010. - № 3. - С. 16-18.
Abstract: Викладені результати визначення кількісного вмісту відновлюючих моно-, ди- та полісахаридів у сублімованому порошку кавуна звичайного у порівнянні зі свіжою сировиною. Встановлено, що використання сублімаційної сушки сприяє збереженню відновлюючих цукрів без їх карамелізації.
The article presents the results of the assay of restorative mono-, di -and polysaccharides in the sublimated powder of watermelon comparing with the fresh raw material. The use of sublimate drying has been found to promote the preservation of restorative sugars without their caramelization.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
ISSN: 1562-7241
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 2010-2021
Наукові публікації кафедри АТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16-18.pdf92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.