Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
Название: Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні
Авторы: Соколова, Л. В.
Тихонова, С. О.
Вронська, Л. В.
Sokolova, L. V.
Tikhonova, S. O.
Vronska, L. V.
Ключевые слова: кавун;моносахариди;полісахариди;сублімація;watermelon;monosaccharides;polysaccharides;sublimation
Дата публикации: 2010
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Соколова, Л. В. Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова, Л. В. Вронська // Вісник фармації. - 2010. - № 3. - С. 16-18.
Краткий осмотр (реферат): Викладені результати визначення кількісного вмісту відновлюючих моно-, ди- та полісахаридів у сублімованому порошку кавуна звичайного у порівнянні зі свіжою сировиною. Встановлено, що використання сублімаційної сушки сприяє збереженню відновлюючих цукрів без їх карамелізації.
The article presents the results of the assay of restorative mono-, di -and polysaccharides in the sublimated powder of watermelon comparing with the fresh raw material. The use of sublimate drying has been found to promote the preservation of restorative sugars without their caramelization.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2018
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16-18.pdf92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.