Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
Назва: | Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні |
Автори: | Соколова, Л. В. Тихонова, С. О. Вронська, Л. В. Sokolova, L. V. Tikhonova, S. O. Vronska, L. V. |
Теми: | кавун;моносахариди;полісахариди;сублімація;watermelon;monosaccharides;polysaccharides;sublimation |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Соколова, Л. В. Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова, Л. В. Вронська // Вісник фармації. - 2010. - № 3. - С. 16-18. |
Короткий огляд (реферат): | Викладені результати визначення кількісного вмісту
відновлюючих моно-, ди- та полісахаридів у сублімованому порошку кавуна звичайного у порівнянні
зі свіжою сировиною. Встановлено, що використання сублімаційної сушки сприяє збереженню
відновлюючих цукрів без їх карамелізації. The article presents the results of the assay of restorative mono-, di -and polysaccharides in the sublimated powder of watermelon comparing with the fresh raw material. The use of sublimate drying has been found to promote the preservation of restorative sugars without their caramelization. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823 |
ISSN: | 1562-7241 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16-18.pdf | 92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.