Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
Назва: Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні
Автори: Соколова, Л. В.
Тихонова, С. О.
Вронська, Л. В.
Sokolova, L. V.
Tikhonova, S. O.
Vronska, L. V.
Теми: кавун;моносахариди;полісахариди;сублімація;watermelon;monosaccharides;polysaccharides;sublimation
Дата публікації: 2010
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Соколова, Л. В. Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова, Л. В. Вронська // Вісник фармації. - 2010. - № 3. - С. 16-18.
Короткий огляд (реферат): Викладені результати визначення кількісного вмісту відновлюючих моно-, ди- та полісахаридів у сублімованому порошку кавуна звичайного у порівнянні зі свіжою сировиною. Встановлено, що використання сублімаційної сушки сприяє збереженню відновлюючих цукрів без їх карамелізації.
The article presents the results of the assay of restorative mono-, di -and polysaccharides in the sublimated powder of watermelon comparing with the fresh raw material. The use of sublimate drying has been found to promote the preservation of restorative sugars without their caramelization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2021
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-18.pdf92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.