Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8400
Назва: | The formation of the basic professional skills of future specialists for food industry |
Автори: | Komyshan, A. I. Kryvobik, R. A. Комишан, А. І. Комышан, А. И. Кривобік, Р. А. Кривобок, Р. А. |
Теми: | professional skills;food industry;професійні навички;харчова промисловість;профессиональные навыки;пищевая промышленность |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Komyshan, A. I. The formation of the basic professional skills of future specialists for food industry / A. I. Komyshan, R. A. Kryvobik // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 621-622. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8400 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-148.pdf | 139,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.