Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8741
Название: | Визначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо» |
Авторы: | Гуцол, В. В. Гуцол, В. В. Gutsol, V. V. Журавель, І. О. Журавель, И. А. Zhuravel, I. O. |
Ключевые слова: | Lactuca sativa (Asteraceae);салат посівний;салат посевной |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Гуцол, В. В. Визначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо» / В. В. Гуцол, І. О. Журавель // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. інтернет – конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 97. – (Серія «Наука»). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8741 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
97.pdf | 246,29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.