Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8741
Назва: Визначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо»
Автори: Гуцол, В. В.
Гуцол, В. В.
Gutsol, V. V.
Журавель, І. О.
Журавель, И. А.
Zhuravel, I. O.
Теми: Lactuca sativa (Asteraceae);салат посівний;салат посевной
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Гуцол, В. В. Визначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо» / В. В. Гуцол, І. О. Журавель // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. інтернет – конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 97. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8741
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
97.pdf246,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.