Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9585
Название: Антиоксидантні властивості сухого екстракту капусти броколi в умовах тетрахлорметанового ураження печінки
Авторы: Щукіна, Н. М.
Гладченко, О. М.
Малоштан, Л. М.
Щербак, О. А.
Щукина, Н. М.
Shchukina, N. M.
Гладченко, О. М.
Gladchenko, O. M.
Малоштан, Л. Н.
Maloshtan, L. M.
Щербак, Е. А.
Shcherbak, Ye. A.
Дата публикации: 2012
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Антиоксидантні властивості сухого екстракту капусти броколі в умовах тетрахлорметанового ураження печінки / Н. М. Щукіна [та ін.] // Актуальні питання створення нових лікарських засобів : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студ. та молодих вчен., м. Харків, 19-20 квіт. 2012 р. : У 2 т. / НФаУ; редкол. В. П. Черних [та ін.] ; уклад. К. Ю. Куликовська [та ін.]. – Х. : НФаУ, 2012. – Т. 2. – С. 419.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9585
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фiзiологiї та анатомiї людини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ACTUAL-QUESTIONS-OF-DEVELOPMENT-OF-NEW-MEDICINES-2012-tom-2.pdf3,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.