Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9585
Назва: Антиоксидантні властивості сухого екстракту капусти броколi в умовах тетрахлорметанового ураження печінки
Автори: Щукіна, Н. М.
Гладченко, О. М.
Малоштан, Л. М.
Щербак, О. А.
Щукина, Н. М.
Shchukina, N. M.
Гладченко, О. М.
Gladchenko, O. M.
Малоштан, Л. Н.
Maloshtan, L. M.
Щербак, Е. А.
Shcherbak, Ye. A.
Дата публікації: 2012
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Антиоксидантні властивості сухого екстракту капусти броколі в умовах тетрахлорметанового ураження печінки / Н. М. Щукіна [та ін.] // Актуальні питання створення нових лікарських засобів : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студ. та молодих вчен., м. Харків, 19-20 квіт. 2012 р. : У 2 т. / НФаУ; редкол. В. П. Черних [та ін.] ; уклад. К. Ю. Куликовська [та ін.]. – Х. : НФаУ, 2012. – Т. 2. – С. 419.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9585
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри нормальної та паталогічної фiзiологiї

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ACTUAL-QUESTIONS-OF-DEVELOPMENT-OF-NEW-MEDICINES-2012-tom-2.pdf3,53 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.