Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9686
Title: Основні параметри стандартизації трави гадючника в’язолистого
Other Titles: Основные параметры стандартизации травы лабазника вязолистного
The main standardization parameters of meadowsweet herb
Authors: Бурда, Н. Є.
Бурда, Н. Е.
Burda, N. Ye.
Keywords: гадючник;стандартизація;лабазник;стандартизация;meadowsweet;standardization
Issue Date: 2012
Bibliographic description (Ukraine): Бурда, Н. Є. Основні параметри стандартизації трави гадючника в’язолистого / Н. Є. Бурда // Український медичний альманах. - 2012. - Т. 15, № 4. - С. 44-46.
Abstract: Проведено морфолого-анатомічне вивчення трави гадючника в’язолистого. Встановлено якісний склад та кількісний вміст основних біологічно активних сполук, а також числові показники, такі як втрата в масі при висушуванні, зола загальна, зола, нерозчинна в 10% розчині хлоридної кислоти.
Проведено морфолого-анатомическое изучение травы лабазника вязолистного. Определен качествен- ный состав и количественное содержание основных биологически активних веществ, а также установлены числовые показатели, такие как потеря в массе при высушивании, зола общая, зола, нерастворимая в 10% растворе хлористоводородной кислоты.
The morphological-anatomical study of the meadowsweet herb was cariied out. The qualitative composition and quantitative content of the main biologically active substances, the numerical parameters such as weight loss on drying, total ash, ash insoluble in 10% solution of hydrochloric acid were determined.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9686
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uma_2012_15_4_14.pdf1,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.