Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9686
Назва: Основні параметри стандартизації трави гадючника в’язолистого
Інші назви: Основные параметры стандартизации травы лабазника вязолистного
The main standardization parameters of meadowsweet herb
Автори: Бурда, Н. Є.
Бурда, Н. Е.
Burda, N. Ye.
Теми: гадючник;стандартизація;лабазник;стандартизация;meadowsweet;standardization
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Бурда, Н. Є. Основні параметри стандартизації трави гадючника в’язолистого / Н. Є. Бурда // Український медичний альманах. - 2012. - Т. 15, № 4. - С. 44-46.
Короткий огляд (реферат): Проведено морфолого-анатомічне вивчення трави гадючника в’язолистого. Встановлено якісний склад та кількісний вміст основних біологічно активних сполук, а також числові показники, такі як втрата в масі при висушуванні, зола загальна, зола, нерозчинна в 10% розчині хлоридної кислоти.
Проведено морфолого-анатомическое изучение травы лабазника вязолистного. Определен качествен- ный состав и количественное содержание основных биологически активних веществ, а также установлены числовые показатели, такие как потеря в массе при высушивании, зола общая, зола, нерастворимая в 10% растворе хлористоводородной кислоты.
The morphological-anatomical study of the meadowsweet herb was cariied out. The qualitative composition and quantitative content of the main biologically active substances, the numerical parameters such as weight loss on drying, total ash, ash insoluble in 10% solution of hydrochloric acid were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9686
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2012_15_4_14.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.