Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2018 | Вивчення елементного складу качанів капусти городньої сортів «Білосніжка», «Українська осінь» та «Ярославна» | Кузнецова, М. М.; Журавель, І. О.; Гуцол, В. В.; Kuznetsova, M. N.; Кузнецова, М. Н.; Журавель, И. А.; Zhuravel', I. O.; Gutsol, V. V. |
2015 | Визначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо» | Гуцол, В. В.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2016 | Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Гур'єва, І. Г.; Журавель, І. О.; Gutsol, V. V.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г. |
2018 | Визначення кількісного вмісту синігрину методом високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) у траві талабану польового (Thlaspiarvense L.) | Панасенко, О. І.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Panasenko, O. I. |
2018 | Визначення числових показників у сировині капусти городньої | Кузнецова, М. М.; Кузнецова, М. Н.; Kuznetsova, M. N.; Zhuravel', I. O.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V. |
2016 | Дослідження компонентів летких фракцій рослинної сировини cалату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Гур'єва, І. Г.; Gutsol, V. V.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2017 | Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо" | Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G.; Гур'єва, І. Г.; Гурьева, И. Г. |
2016 | Засіб з антимікробною та протигрибковою активністю з листя салату посівного | Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Гур'єва, І. Г.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel', I. O. |
2017 | Изучение органических кислот в растительном сырье салата посевного сорта «Лолло Россо» | Гурьева, И. Г.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А.; Gurieva, I. G.; Гур'єва, І. Г.; Gutsol, V. V.; Журавель, І. О.; Zhuravel, I. O. |
2015 | Мінеральні елементи салату посівного сорту «Лолло россо» | Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Hutsol, V. V.; Zhuravel, I. O.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А. |
2016 | Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Гур’єва, І. Г.; Журавель, І. О.; Gutsol, V. V.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2016 | Одержання настойок з листя салату посівного сорту «Лолло россо» | Гуцол, В. В.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Ютовець, М. С.; Ютовець, М. С.; Utoveс, М. S. |
2016 | Порівняльний аналіз вмісту тритерпенів у рослинній сировині салату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Журавель, І. О.; Гур’єва, І. Г.; Гуцол, В. В.; Журавель, И. А.; Гурьева, И. Г.; Hutsol, V. V.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G. |