Browsing by Author Стрілець, О. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 222  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019A method of producing a medicament for treatment of cataractMakarenko, E. E.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Макаренко, E. E.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2017A study of antimicrobial activity of foam-washing agent apecimiens at pH vaiueaStrilets, O. P.; Петровська, Л. С.; Баранова, І. І.; Безпала, Ю. О.; Стрилец, О. П.; Петровская, Л. С.; Баранова, И. И.; Беспалая, Ю. А.; Стрілець, О. П.; Petrovska, L. S.; Baranova, I. I.; Bezpala, Yu. O.
2016The algae museum specimens preparationSuprun, O. I.; Tokar, M. S.; Strilets, O. P.; Shapovalova, O. V.; Супрун, О. И.; Супрун, О. І.; Токар, М. С.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Шаповалова, О. В.
2018Analizi ta risik oils of oxid-use productsKostenko, V. V.; Костенко, В. В.; Dolya, V. G.; Доля, В. Г.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2017Analysis and risk assessment of the curd dessert’s productionLobanova, A. V.; Лобанова, А. В.; Sidenko, L. M.; Сиденко, Л. М.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2013Analysis of dry white wine “Chardonnay” on organoleptic and physicochemical quality factorsGusev, V. M.; Zinchenko, Y. Е.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Гусєв, В. М.; Зінченко, Й. Е.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Гусев, В. М.; Зинченко, Й. Е.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.
2015Antifungals medicineKudrinsky, D. A.; Tarasov, V. A.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Кудринский, Д. А.; Кудрінський, Д. А.; Тарасов, В. А.; Тарасов, В. А.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2017Azotobacter chroococcum biological preparations influence on the plants growthKolesnik, Yu. L.; Колісник, Ю. Л.; Колесник, Ю. Л.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2015Bacteriophages used in cosmetologyKotlyar, I. V.; Voznik, A. O.; Rybalkin, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Котляр, И. В.; Котляр, І. В.; Вознік, А. О.; Возник, А. О.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2013Beer quality controlPodlesnaya, O. A.; Novak, E. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Подлесная, О. А.; Новак, Е. О.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Підлісна, О. А.; Новак, Е. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2016Biopreparations influence on plant growth and developmentVolkova, L. A.; Kolesnyk, Yu. L.; Strilets, O. P.; Shapovalova, O. V.; Волкова, Л. А.; Колесник, Ю. Л.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Шаповалова, О. В.
2018Biotesting research on paramecium CaudatumChadchenko, D. А.; Zimlyanskiy, M. А.; Цимлянский, М. А.; Цимлянський, М. А.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2019Choice of the preservative in the composition of vaginal gel with resveratrol and hyaluronic acid for treatment of urogenital symptoms in the climax periodIvaniuk, O. I.; Strilets, O. P.; Yarnykh, T. G.; Иванюк, Е. И.; Іванюк, О. І.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Ярних, Т. Г.; Ярных, Т. Г.
2015Combined inactivated cells of fungi C. albicans and C. tropicalis in the prevention candidiasisRybalkin, M. V.; Filimonova, N. I.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Філімонова, Н. І.; Филимонова, Н. И.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2015Comparative analysis of methods for determination of antagonist activity of acid lactic bacteriaBogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Determination of favorable conditions and environments for growing a cefir funYagodka, A. A.; Ягодка, А. А.; Sidenko, L. M.; Сиденко, Л. М.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2014Determination of reactogenicity and allergenicity of the immunobiological drug for prevention and treatment of candidiasisRybalkin, M. V.; Filimonova, N. I.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Рибалкін, М. В.; Філімонова, Н. І.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Рыбалкин, Н. В.; Филимонова, Н. И.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.
2016Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew»Koloyanova, M. V.; Strilets, O. P.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Колоянова, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic culturesMoroz, J. V.; Мороз, Й. В.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Trutaev, I. V.; Трутаев, И. В.; Трутаєв, І. В.; Striletc, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2019Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probioticsMaystrenko, N. O.; Kaliuzhnaia, O. S.; Strilets, O. P.; Майстренко, Н. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.