Просмотр собрания по группе - Авторы Шевченко, І. Л.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 15 из 15
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Аналіз якості пральних порошків у порівнянні з їх вартістюГлушко, К.; Мілошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, І. Л.; Глушко, К.; Милошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, И. Л.; Hlushko, K.; Miloshevych, D.; Stepanenko, H.; Shevchenko, I. L.
2019Аналіз якості пральних порошків у порівнянні з їх вартістюГлушко, К.; Мілошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, І. Л.; Глушко, К.; Милошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, И. Л.; Glushko, K.; Milosevich, D.; Stepanenko, G.; Shevchenko, I. L.
2018Визначення якості меду з різних куточків харківщиниБєляєва, Д.; Біляєва, Д.; Скиба, Т.; Шевченко, І. Л.; Беляева, Д.; Биляева, Д.; Скиба, Т.; Шевченко, И. Л.; Bieliaieva, D.; Biliaieva, D.; Skyba, T.; Shevchenko, I. L.
2019Використання ігрових технологій при викладанні хімічних дисциплінСафронова, Г. Ю.; Сафронова, А. Ю.; Safronova, G. Yu.; Шевченко, І. Л.; Шевченко, И. Л.; Shevchenko, I. L.
2019Від виробничої практики до першого робочого місцяБогданова, Л. М.; Bogdanova, L. M.; Сафронова, Г. Ю.; Safronova, G. Yu.; Шевченко, І. Л.; Шевченко, И. Л.; Shevchenko, I. L.
2021Дослідження складу безалкогольних газованих напоїв та їх впливу на здоров’я людиниВороніна, Я.; Скакун, К.; Шевченко, І. Л.
2018Органолептичний та фізико-хімічний аналіз чорного байхового чаюКопаниця, А. В.; Мураховська, І. М.; Савченко, Є. С.; Терновська, А. С.; Шевченко, І. Л.; Копаница, А. В.; Мураховская, И. М.; Савченко, Е. С.; Терновская, А. С.; Шевченко, И. Л.; Kopanytsia, A. V.; Murakhovska, I. M.; Savchenko, Ye. S.; Ternovska, A. S.; Shevchenko, I. L.
2019Пастеризоване молоко: міфи та реальністьКравчук, А.; Пархоменко, С.; Чернишова, А.; Шевченко, І. Л.; Кравчук, А.; Пархоменко, С.; Чернышова, А.; Шевченко, И. Л.; Kravchuk, A.; Parkhomenko, S.; Chernyshovа, А.; Shevchenko, I. L.
2019Порівняльна оцінка якості молочного шоколадуЛазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, І. Л.; Лазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, И. Л.; Lazorenko, V.; Mikhailyukova, М.; Perkova, O.; Shevchenko, I. L.
2019Порівняльна оцінка якості молочного шоколадуЛазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, І. Л.; Лазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, И. Л.; Lazorenko, V.; Mykhailiukova, M.; Perkova, O.; Shevchenko, I. L.
2020Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печиваДовгань, Д.; Корнієнко, А.; Шатова, Б.; Шевченко, І. Л.; Довгань, Д.; Корниенко, А.; Шатова, Б.; Шевченко, И. Л.; Dovhan, D.; Korniienko, A.; Shatova, B.; Shevchenko, I. L.
2019Порівняльна характеристика різних видів карамеліБурлаченко, Е.; Шевченко, І. Л.; Бурлаченко, Е.; Шевченко, И. Л.; Burlachenko, E.; Shevchenko, I. L.
2019Порівняльна характеристика різних видів карамеліБурлаченко, Е.; Шевченко, І. Л.; Burlachenko, E.; Shevchenko, I. L.; Бурлаченко, Е.; Шевченко, И. Л.
2017Робочий зошит – важлива складова навчально-методичного забезпечення освітнього процесуБогданова, Л. М.; Сафронова, Г. Ю.; Шевченко, І. Л.; Богданова, Л. М.; Сафронова, А. Ю.; Шевченко, И. Л.; Bohdanova, L. M.; Safronova, H. Yu.; Shevchenko, I. L.
2021Руйнівна сила енергетичних напоївАлександрова, О.; Приходько, П.; Шевченко, І. Л.