Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680
Назва: | Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива |
Автори: | Довгань, Д. Корнієнко, А. Шатова, Б. Шевченко, І. Л. Довгань, Д. Корниенко, А. Шатова, Б. Шевченко, И. Л. Dovhan, D. Korniienko, A. Shatova, B. Shevchenko, I. L. |
Теми: | показники якості;показатели качества;цукрове печиво;сахарное печенье |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Довгань, Д. Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива / Д. Довгань, А. Корнієнко, Б. Шатова; кер. – І. Л. Шевченко // Наука хімія в сучасному світі : матеріали ІІІ дистанц. Всеукр. наук.-практ. конф., 16 квіт. 2020 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2020. – С. 42 – 46. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22680 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірка-матеріалів-конференції Наука хімія 2020-4.pdf | 474,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.