Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369
Назва: Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду
Автори: Лазоренко, В.
Михайлюкова, М.
Перькова, О.
Шевченко, І. Л.
Лазоренко, В.
Михайлюкова, М.
Перькова, О.
Шевченко, И. Л.
Lazorenko, V.
Mikhailyukova, М.
Perkova, O.
Shevchenko, I. L.
Теми: молочний шоколад;milk chocolate;молочный шоколад
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 47-49.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-49.pdf422,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.