Browsing by Author Kyslychenko, V. S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 242  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016The anatomical study of shepherd’s purse herbKyslychenko, V. S.; Kuznietsova, V. Yu.; Kolisnyk, Yu. S.; Sushchuk, N. A.; Кисличенко, В. С.; Кузнєцова, В. Ю.; Колісник, Ю. С.; Сущук, Н. А.; Кисличенко, В. С.; Кузнецова, В. Ю.; Колесник, Ю. С.; Сущук, Н. А.
2019Antioxidant power assay for screening of antioxidants in cranberry fruits and onion peelsKuznietsova, V. Yu.; Кузнєцова, В. Ю.; Кузнецова, В. Ю.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.
2016Badania aktywności przeciwzapalnej, adaptogennej i odnawiającej suchego ekstraktu z korzeni jeżówki bladej (Echinacea pallida (Nutt.) Nutt.)Diakonowa, Ja. V.; Дьяконова, Ж. В.; Zupaniec, I. A.; Зупанець, І. А.; Зупанец, И. А.; Kisliczenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Zupanets, I. A.; Diakonova, Ia. V.
2014The chromatographic study of carrot rootsPaziuk, D.-M. V.; Velma, V. V.; Kyslychenko, V. S.; Gurieva, I. G.; Пазюк, Д.-М. В.; Велма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Гур'єва, І. Г.; Пазюк, Д.-М. В.; Велма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Гурьева, И. Г.
2019Cтандартизація екстракту сухого льонку звичайного травиЧегринець, А. А.; Чегринец, А. А.; Chegrinets, A. A.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Омельченко, З. І.; Омельченко, З. И.; Omelchenco, Z. I.
2016The determination of phenolic compounds in artichoke flower head extracts by HPLC GC/MS techniqueFedosov, A. I.; Федосов, А. И.; Федосов, А. І.; Kyslychenko, O. A.; Кисличенко, О. А.; Кисличенко, А. А.; Gudzenko, A. P.; Гудзенко, А. П.; Semenchenko, A. S.; Семенченко, А. С.; Kyslychenko, V. S.; Кисли­ченко, В. С.
2016The determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS techniqueFedosov, A. I.; Kyslychenko, A. A.; Gudzenko, A. V.; Semenchenko, O. M.; Kyslychenko, V. S.
2018Determination of the quantitative content of flavonoids in the thalloms of Parmelia sulcata and Parmelia perlataKyslychenko, O. A.; Protska, V. V.; Zhuravel', I. O.; Kyslychenko, V. S.; Процкая, В. В.; Процька, В. В.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О.
2017Determination of triterpenoids’ content in pokeweed rootGurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Гур'єва, І. Г.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.
2018Development of meloxicam and indole-3-carbinol quantification method in rectal suppositories for prevention and treatment of benign diseases of the prostate glandZaychenko, V. S.; Ruban, O. A.; Khanin, V. A.; Kyslychenko, V. S.; Masliy, Ju. S.; Kutsenko, S. A.; Зайченко, В. С.; Рубан, О. А.; Рубан, Е. А.; Ханин, В. А.; Кисличенко, В. С.; Маслий, Ю. С.; Маслій, Ю. С.; Куценко, С. А.
2017Development of method for quantitative analysis of corn silk for inclusion in the draft national monograph of the State Pharmacopoeia of UkraineKarpiuk, U. V.; Kotova, E. E.; Kotov, A. G.; Kyslychenko, V. S.; Карпюк, У. В.; Котова, Е. Е.; Котов, А. Г.; Кисличенко, В. С.
2016Development of method of qualitative analysis of bird cherry fruit for inclusion in the monograph of state pharmacopoeia of UkraineLenchyk, L. V.; Kotov, A. G.; Kyslychenko, V. S.; Kotova, E. E.; Ленчик, Л. В.; Котов, А. Г.; Кисличенко, В. С.; Котова, Е. Е.
2016Development of the composition of tablets with the extract of bird cherry and their standardisationLenchyk, L. V.; Sichkar, A. A.; Gladukh, Ye. V.; Kyslychenko, V. S.; Ленчик, Л. В.; Січкар, А. А.; Гладух, Є. В.; Кисличенко, В. С.; Ленчик, Л. В.; Сичкарь, А. А.; Гладух, Е. В.; Кисличенко, В. С.
2016The element composition study of cattail fruitsDovgal, E. A.; Довгаль, Е. А.; Dababneh, M. F.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г.; Гур'єва, І. Г.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. A.; Журавель, І. О.
2017Fatty acids of red color Onion peelsKuznietsova, V. Yu.; Кузнєцова, В. Ю.; Кузнецова, В. Ю.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Сущук, Н. А.; Sushchuk, N. A.
2016Identification and determination of quantitative content of flavonoids in Desmodium canadense (L) DC herb of Persei varietyMezenthev, D. O.; Мезенцев, Д. О.; Dababneh, M. F.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Burda, N. Ye.; Бурда, Н. Є.; Бурда, Н. Е.
2020Identification and quantitative determination of organic acids in Solanum muricatum fruitsRashelle Alhalabi; Рашель Алхалаби; Kyslychenko, V. S.; Tartynska, G. S.; Тартинська, А. С.; Рашель Алхалабі; Кисличенко, В. С.; Рашель Алхалабі; Тартынская, Г. С.
2013Identification of sulfur-containing compounds in the tyfon leafKyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Zinchenko, I. G.; Gnoyevoy, V. I.
2017Isolation and Identification of some Primary Metabolites, Micro- and Macroelements of Aesculus hippocastanum L. SeedsKarpiuk, U. V.; Карпюк, У. В.; Abudayeh, Z. H. M.; Абудеійх, З. Х.; Абудеий, З. Х.; Kyslychenko, V. S.; Kyslychenko, V. S.; Yemelianova, О. І.; Ємельянова, О. І.; Емельянова, О. И.
2015Microscopical charcteristics of parsley leafKhalil, W. K.; Gurieva, I. G.; Velma, V. V.; Kyslychenko, V. S.; Халил, В. К.; Халіл, В. К.; Гурьева, И. Г.; Гур'єва, І. Г.; Вельма, В. В.; Вельма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.