Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18083| Назва: | Технологічні аспекти приготування пілюль |
| Автори: | Ярних, Т. Г. Орловецька, Н. Ф. Юр’єва, Г. Б. Ярных, Т. Г. Yarnykh, T. G. Орловецкая, Н. Ф. Orlovetska, N. F. Юрьева, А. Б. Yuryeva, G. B. |
| Теми: | пілюлі;навчальний посібник;АТЛ |
| Дата публікації: | 2018 |
| Бібліографічний опис: | Ярних, Т. Г. Технологічні аспекти приготування пілюль : навч. посіб. для позааудиторної роботи здобувачів вищої освіти / Т. Г. Ярних, Н. Ф. Орловецька, Г. Б. Юр’єва. - Х. : НФаУ, 2018. - 49 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18083 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| пилюли 2018.pdf Обмежений доступ | 2,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.