Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Назва: Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів
Автори: Білько, Н. Л.
Билько, Н. Л.
Bilko, N. L.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Шкарлат, Г. Л.
Shkarlat, G. L.
Теми: збагачений харчовий продукт;обогащенный пищевой продукт;enriched food product
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
79-80.pdf211 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.