Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818
Назва: | Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів |
Автори: | Білько, Н. Л. Билько, Н. Л. Bilko, N. L. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Шкарлат, Г. Л. Shkarlat, G. L. |
Теми: | збагачений харчовий продукт;обогащенный пищевой продукт;enriched food product |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Білько, Н. Л. Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктів / Н. Л. Білько,О. С. Калюжна, Г. Л. Шкарлат // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 79-80. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20818 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
79-80.pdf | 211 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.