Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911
Название: Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза
Авторы: Дегтярьова, К. О.
Дегтярева, К. О.
Degtyaryova, К. О.
Вишневська, Л. І.
Вишневская, Л. И.
Vishnevskaya, L. I.
Гарна, С. В.
Гарная, С. В.
Garna, S. V.
Ключевые слова: рослинна сировина гарбуза;растительное сырье тыквы;pumpkin vegetable raw materials
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Дегтярьова, К. О. Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська, С. В. Гарна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 170.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
170.pdf275,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.