Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Название: Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями
Авторы: Попова, І. В.
Азаренко, Ю. М.
Ключевые слова: яблучний оцет;яблочный уксус;apple cider vinegar
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Попова, І. В. Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями / І. В. Попова, Ю. М. Азаренко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 396-397.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.