Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Название: Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ
Авторы: Блошенко, К. А.
Тартинська, Г. С.
Ключевые слова: aйстра новобельгійська
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Блошенко, К. А. Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ / К. А. Блошенко, Г. С. Тартинська // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 59.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
59.pdf387,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.