Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426
Назва: Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів
Інші назви: Внедрение системы НАССР как механизм обеспечения качества пищевых продуктов
Introduction of the HACCP system as a mechanism for ensuring food quality
Автори: Свинаренко, Т. І.
Гладкова, О. В.
Свинаренко, Т. И.
Гладкова, О. В.
Svynarenko, T. I.
Hladkova, O. V.
Теми: система НАССР;система НАССР;HACCP system
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Свинаренко, Т. І. Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів / Т. І. Свинаренко, О. В. Гладкова // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 120-123.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
120-123.pdf622,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.