Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426
Назва: | Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів |
Інші назви: | Внедрение системы НАССР как механизм обеспечения качества пищевых продуктов Introduction of the HACCP system as a mechanism for ensuring food quality |
Автори: | Свинаренко, Т. І. Гладкова, О. В. Свинаренко, Т. И. Гладкова, О. В. Svynarenko, T. I. Hladkova, O. V. |
Теми: | система НАССР;система НАССР;HACCP system |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Свинаренко, Т. І. Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів / Т. І. Свинаренко, О. В. Гладкова // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 120-123. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
120-123.pdf | 622,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.