Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Название: | Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу |
Авторы: | Романова, С. В. Мала, О. С. Козира, С. А. Дученко, М. А. |
Ключевые слова: | макро- та мікроелементи;полісахариди;вуглеводи |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу / С. В. Романова [та ін.] // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 13 жовт. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 167-168. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
167-168.pdf | 611,69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.