Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29379
Название: Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної дії
Другие названия: The choice of technology of liquid tansy extract for the purpose of creating a choleretic syrup
Авторы: Манвелян, Марія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;гепатобіліарна система;печінка;жовчогінні лікарські засоби;сиропи;технологія;склад;hepatobiliary system;liver;choleretic drugs;syrup;technology;composition
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Манвелян, М. Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної дії : кваліф. робота / наук. керівник Л. Хохлова. - Харків, 2023. - 58 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена теоретичному та експериментальному обґрунтуванню складу та технології виробництва сиропу жовчогінної дії на основі екстракту пижмо звичайного. Обґрунтовано методологію досліджень, склад допоміжних речовин, розроблено технологію та доведено відповідність сиропу вимогам ДФУ.
Qualification thesis is devoted to the theoretical and experimental substantiation of the composition and technology of production of zhovcheginny syrup. The research methodology, the composition of excipients are substantiated, the technology is developed and the responsibility of granules to the requirements of SPU is proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29379
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Манвелян Марія 07.02.23.pdf1,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.