Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29449
Название: Порівняльне вивчення настоїв чаю каркаде, одержаних різними способами
Другие названия: Comparative study of karkade tea infusions obtained by different methods
Авторы: Середа, Єлизавета
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;чай каркаде;настої;біологічно активні речовини;кількісний аналіз;Hibiscus sabdariffa;infusions;biologically active substances;qualitative analysis;quantitative analysis
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Середа, Є. Порівняльне вивчення настоїв чаю каркаде, одержаних різними способами : кваліф. робота / наук. керівник О. Новосел. - Харкав, 2023. - 66 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню настоїв чаю каркаде, одержаних водами з різним хімічним складом. Визначено кількісний вміст груп БАР у досліджуваних настоях. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних джерел. Кваліфікаційна робота містить 45 сторінок, 21 таблицю, 10 рисунків, список літератури з 39 найменувань.
The qualification work is devoted to the phytochemical study of Hibiscus sabdariffa’s infusions obtained from waters with different chemical composition. The quantitative content of BAR groups in the studied infusions was determined. The qualification work consists of an introduction, a literature review, an experimental part, general conclusions, and bibliography. The qualification work contains 45 pages, 21 tables, 10 figures and bibliography of 39 titles.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29449
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Середа Єлизавета, 10.02.23.pdf3,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.