Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Название: Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 %
Другие названия: Technical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 %
Авторы: Канівець, Олена
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сметана;закваска;гомогенізація;технологія;гомогенізатор YUMIX V 15-19;sour cream;leaven;homogenization;technology;YUMIX V 15-19 homogenizer
Дата публикации: дек-2022
Библиографическое описание: Канівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія» 30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19. Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження нового обладнання.
In the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipment
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КАНІВЕЦЬ Олена.pdf2,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.