Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Название: | Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % |
Другие названия: | Technical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 % |
Авторы: | Канівець, Олена |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сметана;закваска;гомогенізація;технологія;гомогенізатор YUMIX V 15-19;sour cream;leaven;homogenization;technology;YUMIX V 15-19 homogenizer |
Дата публикации: | дек-2022 |
Библиографическое описание: | Канівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню
промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія»
30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19.
Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження
нового обладнання. In the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipment |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КАНІВЕЦЬ Олена.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.