Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29516| Назва: | Удосконалення виробництва напою рисово-горіхового ТМ "Green Smile" |
| Інші назви: | Improvement of production of rice-nut drink ТМ "Green Smile" |
| Автори: | Кравченко, Вікторія |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;рослинне молоко;напій рисово-горіховий;гомогенізатор;vegetable milk;rice-nut drink;homogenizer |
| Дата публікації: | гру-2022 |
| Бібліографічний опис: | Кравченко, В. Удосконалення виробництва напою рисово-горіхового ТМ "Green Smile" : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 112 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт роботи – напій рисово-горіховий ТМ «Green Smile», який
відноситься до рослинних напоїв - замінників молочних та кисломолочних
продуктів. Приготування напою проходить в декілька етапів: отримання
пасти горіхової і рисового борошна, отримання напою, пакування та
маркування. У роботі запропоновано технічне переоснащення виробництва
за рахунок встановлення сучасного гомогенізатора. The object of the work is a rice-nut drink TM "Green Smile", which belongs to herbal drinks - substitutes for dairy and sour-milk products. The preparation of the drink takes place in several stages: obtaining a paste of nut and rice flour, obtaining the drink, packaging and labeling. The paper proposes a technical re-equipment of production due to the installation of a modern homogenizer. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29516 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КРАВЧЕНКО Вікторія.pdf | 3,91 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.