Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЮщенко, Дар`я-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:18:27Z-
dc.date.available2023-03-09T20:18:27Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationЮщенко, Д. Технічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидази : кваліф. робота / наук. керівник М. Рибалкін. - Харків, 2022. - 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29520-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій технічному переоснащенню виробництва харчового ферменту глюкооксидази, розглянуто отримання ферменту мікробіологічним синтезом на основі продуцента міцеліального гриба Penicillium vitale та запропоновано на стадії сушки ферменту встановити вакуумну сушарку, що дозволить отримувати кінцевий продукт високої якості, зменшити час проведення процесу та витрати сировини.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification paper, dedicated to the technical re-equipment of the production of the food enzyme glucooxidase, the production of the enzyme by microbiological synthesis based on the producer of the mycelial fungus Penicillium vitale was considered, and it was proposed to install a vacuum dryer at the enzyme drying stage, which would allow obtaining a high-quality final product, reducing the time of the process and the consumption of raw materials.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectферментні препаратиuk_UA
dc.subjectсушаркаuk_UA
dc.subjectпродуцентuk_UA
dc.subjectPenicillium vitaleuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectenzyme preparationsuk_UA
dc.subjectdryeruk_UA
dc.subjectproduceruk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення виробництва харчового ферменту глюкооксидазиuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЮЩЕНКО Дар я.pdf4,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.