Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523
Название: Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру
Авторы: Лазоренко, Юлія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;бродіння;пастеризаційно-охолоджувальна установка;сир зернений;згусток;біфідобактерії;молочнокислі бактерії;fermentation;pasteurization-cooling plant;cottage cheese;curd;bifidobacteria;lactic acid bacteria
Дата публикации: дек-2022
Библиографическое описание: Лазоренко, Ю. Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2022. - 84 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва сиру біфідовмісного кисломолочного на операції пастеризації та охолодження молока за рахунок заміни двох одиниць старого обладнання (ванн пастеризації та ванн охолодження) на одну пастеризаційно охолоджувальну установку Lacta Therm (5000 л/год).
In the qualification work, dedicated to improving the production of bifid containing sour milk cheese for pasteurization and milk cooling operations due to the replacement of two units of old equipment (pasteurization baths and cooling baths) with one Lacta Therm pasteurization and cooling unit (5000 l/h).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЛАЗОРЕНКО Юлія.pdf3,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.