Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКукоба, Вікторія-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:26:51Z-
dc.date.available2023-03-09T20:26:51Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationКукоба, В. Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва антибіотика стрептоміцину, запропоновано встановити ферментер об’ємом 3,2 м3, конструкція якого дозволить проводити ферментацію з високим ступенем асептики, з барботером, який дозволяє подавати до поживного середовища більше кисню за одиницю часу, що позитивно вплине на процесі життєдіяльності продуцента антибіотика.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualifying work devoted to the improvement of the production of the antibiotic streptomycin, it is proposed to establish a fermenter with a volume of 3.2 m3, the design of which will allow fermentation with a high degree of asepticity, with a bubbler that allows more oxygen to be supplied to the nutrient medium per unit of time, which will positively affect life process of the producer of the antibiotic.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectантибіотикuk_UA
dc.subjectпродуцентuk_UA
dc.subjectбіосинтезuk_UA
dc.subjectферментерuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectantibioticuk_UA
dc.subjectproduceruk_UA
dc.subjectbiosynthesisuk_UA
dc.subjectreactoruk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва антибіотику стрептоміцинуuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the production of the antibiotic streptomycinuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КУКОБА Вікторія.pdf3,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.