Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кукоба, Вікторія | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T20:26:51Z | - |
dc.date.available | 2023-03-09T20:26:51Z | - |
dc.date.issued | 2022-12 | - |
dc.identifier.citation | Кукоба, В. Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2022. - 99 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29526 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва антибіотика стрептоміцину, запропоновано встановити ферментер об’ємом 3,2 м3, конструкція якого дозволить проводити ферментацію з високим ступенем асептики, з барботером, який дозволяє подавати до поживного середовища більше кисню за одиницю часу, що позитивно вплине на процесі життєдіяльності продуцента антибіотика. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the qualifying work devoted to the improvement of the production of the antibiotic streptomycin, it is proposed to establish a fermenter with a volume of 3.2 m3, the design of which will allow fermentation with a high degree of asepticity, with a bubbler that allows more oxygen to be supplied to the nutrient medium per unit of time, which will positively affect life process of the producer of the antibiotic. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | антибіотик | uk_UA |
dc.subject | продуцент | uk_UA |
dc.subject | біосинтез | uk_UA |
dc.subject | ферментер | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | antibiotic | uk_UA |
dc.subject | producer | uk_UA |
dc.subject | biosynthesis | uk_UA |
dc.subject | reactor | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробництва антибіотику стрептоміцину | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the production of the antibiotic streptomycin | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КУКОБА Вікторія.pdf | 3,26 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.