Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKaous, Ilias-
dc.date.accessioned2023-04-30T21:27:58Z-
dc.date.available2023-04-30T21:27:58Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationKaous Ilias. Phytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam. : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv. 2022. - 47 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30061-
dc.description.abstractThe qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (polysaccharides, hydroxycinnamic acids, flavonoids, tannins, saponins, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Romaine lettuce leaves.uk_UA
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, гідроксикоричних кислот, флавоноїдів, дубильних речовин, сапонінів, жирних кислот), показники якості, технологічні параметри салату ромен листя.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectRomaine lettuce (Lactuca sativa var. romana Lam.)uk_UA
dc.subjectqualitative analysisuk_UA
dc.subjectquantitative analysisuk_UA
dc.subjectсалат ромен (Lactuca sativa var. romana Lam.)uk_UA
dc.subjectякісний аналізuk_UA
dc.subjectкількісний аналізuk_UA
dc.titlePhytochemical study of Lactuca sativa var. romana Lam.uk_UA
dc.title.alternativeФітохімічне вивчення Lactuca sativa var. romana Lam.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каоус Іліас Ilias KAOUS.pdf
  Обмежений доступ
3,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.