Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усенко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Головченко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T07:27:11Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T07:27:11Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Усенко, А. В. Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами / А. В. Усенко, О. С. Головченко // Modern chemistry of medicines : матеріали Міжнар. Internet-конфер., м. Харків, 18 трав. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 241-242. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
241-242.pdf | 162,24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.