Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУсенко, А. В.-
dc.contributor.authorГоловченко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-06-21T07:27:11Z-
dc.date.available2023-06-21T07:27:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУсенко, А. В. Хімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобами / А. В. Усенко, О. С. Головченко // Modern chemistry of medicines : матеріали Міжнар. Internet-конфер., м. Харків, 18 трав. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 241-242.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/30503-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleХімічні аспекти використання харчових продуктів, що є джерелами аскорбінової кислот, при терапії залізовмісними лікарськими засобамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
241-242.pdf162,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.