Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519
Назва: Phytochemical study of carambola fruits
Інші назви: Фітохімічне дослідження плодів карамболи
Автори: Malhi, Imane
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;carambola;qualitative analysis;quantitative analysis;карамбола;якісний аналіз;кількісний аналіз
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Malhi, Imane. Phytochemical study of carambola fruits : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 66 p.
Короткий огляд (реферат): The qualification work presents the results of the study of the qualitative composition and quantitative content of biologically active substances (Polysaccharides, Organic acids, Flavonoids, Fatty acids, Pigments), quality indicators, technological parameters of Сarambola. Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources and is set out on 41 pages, includes 11 tables, 13 figures, 45 literature sources.
В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, органічних кислот, флавоноїдів, жирних кислот, пігментів), показники якості, технологічні параметри карамболи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел та викладена на 41 сторінці, включає 11 таблиць, 13 рисунків, 45 джерел літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малхі Іман.pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.