Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519| Назва: | Phytochemical study of carambola fruits |
| Інші назви: | Фітохімічне дослідження плодів карамболи |
| Автори: | Malhi, Imane |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;carambola;qualitative analysis;quantitative analysis;карамбола;якісний аналіз;кількісний аналіз |
| Дата публікації: | чер-2023 |
| Бібліографічний опис: | Malhi, Imane. Phytochemical study of carambola fruits : qualification work / supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 66 p. |
| Короткий огляд (реферат): | The qualification work presents the results of the study of the qualitative
composition and quantitative content of biologically active substances
(Polysaccharides, Organic acids, Flavonoids, Fatty acids, Pigments), quality
indicators, technological parameters of Сarambola.
Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental
part, general conclusions, list of used literature sources and is set out on 41 pages,
includes 11 tables, 13 figures, 45 literature sources. В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, органічних кислот, флавоноїдів, жирних кислот, пігментів), показники якості, технологічні параметри карамболи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел та викладена на 41 сторінці, включає 11 таблиць, 13 рисунків, 45 джерел літератури. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31519 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Малхі Іман.pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.