Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулеш, А. В. | - |
dc.contributor.author | Двінських, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-28T12:36:18Z | - |
dc.date.available | 2024-05-28T12:36:18Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кулеш, А. В. Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах / А. В. Кулеш, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 22 берез. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 248-249. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
248-249.pdf | 764,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.