Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулеш, А. В.-
dc.contributor.authorДвінських, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-05-28T12:36:18Z-
dc.date.available2024-05-28T12:36:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКулеш, А. В. Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах / А. В. Кулеш, Н. В. Двінських // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 22 берез. 2024 р. – Харків : НФаУ, 2024. – С. 248-249.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32681-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
248-249.pdf764,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.