Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32945
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСебій, Соломія-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:22:08Z-
dc.date.available2024-07-18T11:22:08Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationСебій, С. Фітохімічне вивчення екстрактів плодів маклюри помаранчевої : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Новосел. – Харків, 2024. – 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32945-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню екстрактів плодів маклюри помаранчевої. Розроблено спосіб одержання екстрактів з сві- жих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Проведено порівняльний які- сний та кількісний аналіз біологічно активних речовин у одержаних екстрактів з свіжих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Встановлено рівень ан- тиоксидантної активності одержаних рідких екстрактів з свіжих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Розроблена параметри якості для екстракту з свіжих плодів маклюри та проведено його стандартизація відповідно до встано- влених вимог. Кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 16 таблиць, 9 рисун- ків, список літератури з 45 найменувань.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is dedicated to the phytochemical study of extracts from osage orange fruits. A method for obtaining extracts from fresh and dried osage orange fruits has been developed. A comparative qualitative and quantitative analysis of biologically active substances in the obtained extracts from fresh and dried osage orange fruits has been conducted. The level of antioxidant activity of the obtained liquid extracts from fresh and dried osage orange fruits has been determined. Quality parameters for the extract from fresh osage orange fruits have been developed, and its standardization has been carried out in accordance with established requirements. The qualification work contains 50 pages, 16 tables, 9 figures, a list of references of 45 titles.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозії та нутриціологіїuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectмаклюра помаранчеваuk_UA
dc.subjectсвіжі та висушені плодиuk_UA
dc.subjectфітохімічний аналізuk_UA
dc.subjectантиоксидантна активністьuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectosage orangeuk_UA
dc.subjectfresh and dried fruitsuk_UA
dc.subjectphytochemical analysisuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectstandardizationuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення екстрактів плодів маклюри помаранчевоїuk_UA
dc.title.alternativeРhytochemical study of fruit extracts of maclura orangeuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Себій Соломія.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.