Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32945
Название: Фітохімічне вивчення екстрактів плодів маклюри помаранчевої
Другие названия: Рhytochemical study of fruit extracts of maclura orange
Авторы: Себій, Соломія
Ключевые слова: кафедра фармакогнозії та нутриціології;кваліфікаційна робота;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;маклюра помаранчева;свіжі та висушені плоди;фітохімічний аналіз;антиоксидантна активність;стандартизація;osage orange;fresh and dried fruits;phytochemical analysis;antioxidant activity;standardization
Дата публикации: июн-2024
Библиографическое описание: Себій, С. Фітохімічне вивчення екстрактів плодів маклюри помаранчевої : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Новосел. – Харків, 2024. – 61 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню екстрактів плодів маклюри помаранчевої. Розроблено спосіб одержання екстрактів з сві- жих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Проведено порівняльний які- сний та кількісний аналіз біологічно активних речовин у одержаних екстрактів з свіжих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Встановлено рівень ан- тиоксидантної активності одержаних рідких екстрактів з свіжих та висушених плодів маклюри помаранчевої. Розроблена параметри якості для екстракту з свіжих плодів маклюри та проведено його стандартизація відповідно до встано- влених вимог. Кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 16 таблиць, 9 рисун- ків, список літератури з 45 найменувань.
The qualification work is dedicated to the phytochemical study of extracts from osage orange fruits. A method for obtaining extracts from fresh and dried osage orange fruits has been developed. A comparative qualitative and quantitative analysis of biologically active substances in the obtained extracts from fresh and dried osage orange fruits has been conducted. The level of antioxidant activity of the obtained liquid extracts from fresh and dried osage orange fruits has been determined. Quality parameters for the extract from fresh osage orange fruits have been developed, and its standardization has been carried out in accordance with established requirements. The qualification work contains 50 pages, 16 tables, 9 figures, a list of references of 45 titles.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32945
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Себій Соломія.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.