Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorTarapata, M.-
dc.contributor.authorManskiy, O.-
dc.contributor.authorKukhtenko, O-
dc.date.accessioned2025-03-17T08:09:47Z-
dc.date.available2025-03-17T08:09:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationTarapata, M. Dehydration and drying of honey for pharmacological stability / M. Tarapata, O. Manskiy, O. Kukhtenko // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 302-305.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689-
dc.description.abstractHoney is a natural bee product with a rich history of use. Honey was valued for its medicinal properties and was used to treat chronic diseases, wounds, soothe a sore throat, and alleviate various ailments. As the demand for honey continues to grow, advances in dehydration technology will play a significant role in ensuring product quality and sustainability in the pharmaceutical, cosmetic and food industries.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.titleDehydration and drying of honey for pharmacological stabilityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 302-305.pdf250,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.