Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tarapata, M. | - |
dc.contributor.author | Manskiy, O. | - |
dc.contributor.author | Kukhtenko, O | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-17T08:09:47Z | - |
dc.date.available | 2025-03-17T08:09:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Tarapata, M. Dehydration and drying of honey for pharmacological stability / M. Tarapata, O. Manskiy, O. Kukhtenko // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 302-305. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34689 | - |
dc.description.abstract | Honey is a natural bee product with a rich history of use. Honey was valued for its medicinal properties and was used to treat chronic diseases, wounds, soothe a sore throat, and alleviate various ailments. As the demand for honey continues to grow, advances in dehydration technology will play a significant role in ensuring product quality and sustainability in the pharmaceutical, cosmetic and food industries. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | honey | uk_UA |
dc.title | Dehydration and drying of honey for pharmacological stability | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 302-305.pdf | 250,49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.