Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Название: | Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною настойкою |
Авторы: | Куценко, С. А. Куценко, С. О. Kytsenko, S. A. |
Ключевые слова: | капсули;технологія;крохмаль картопляний;магнію карбонат основний;мікрокристалічна целюлоза;сіліфікована мікрокристалічна целюлоза;саpcules;tecnology;potato starch;basic magnesium carbonat;microcrystallin cellulose |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | «Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. |
Библиографическое описание: | Куценко, С. А. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною на-стойкою/ С. А. Куценко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. – 2013. - № 22(4). – С. 286 – 292. |
Краткий осмотр (реферат): | За допомогою комплекса фізико-хімічних і технологічних досліджень були вивчені властивості крохмалю картопляного, магнію карбонату основного, мікрокристалічної целюлози, сіліфікованої мікрокристалічної целюлози. Встановлено, за ступенем пористості вищі показники мають сіліфікована мікрокристалічна целюлоза 50 та магнію карбонат основний, а за ступенем вологоутримання мікрокристалічна целюлоза та сіліфікована мікрокритсалічна целюлоза. Втсановлена доцільність подальших досліджень по встановленню раціонального складу твердої лікарської форми у вигляді капсул зі складної настойки з використанням мікрокристалічної целюллози як носія діючої речовини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри ЗТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куценко.pdf | 21,38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.