Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Назва: Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною настойкою
Автори: Куценко, С. А.
Куценко, С. О.
Kytsenko, S. A.
Теми: капсули;технологія;крохмаль картопляний;магнію карбонат основний;мікрокристалічна целюлоза;сіліфікована мікрокристалічна целюлоза;саpcules;tecnology;potato starch;basic magnesium carbonat;microcrystallin cellulose
Дата публікації: 2013
Видавництво: «Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика.
Бібліографічний опис: Куценко, С. А. Вивчення фізико-хімічних та технологічних властивостей допоміжних речовин з метою отримання гранул зі складною на-стойкою/ С. А. Куценко // Збірник наукових праць співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика. – 2013. - № 22(4). – С. 286 – 292.
Короткий огляд (реферат): За допомогою комплекса фізико-хімічних і технологічних досліджень були вивчені властивості крохмалю картопляного, магнію карбонату основного, мікрокристалічної целюлози, сіліфікованої мікрокристалічної целюлози. Встановлено, за ступенем пористості вищі показники мають сіліфікована мікрокристалічна целюлоза 50 та магнію карбонат основний, а за ступенем вологоутримання мікрокристалічна целюлоза та сіліфікована мікрокритсалічна целюлоза. Втсановлена доцільність подальших досліджень по встановленню раціонального складу твердої лікарської форми у вигляді капсул зі складної настойки з використанням мікрокристалічної целюллози як носія діючої речовини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4589
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куценко.pdf21,38 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.