Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
Название: Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ"
Авторы: Унгурян, Л. М.
Тихонов, О. І.
Unguryan, L. M.
Tikhonov, A. I.
Ключевые слова: сироп;продукти бджільництва;syrup;bee products
Дата публикации: 2009
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Унгурян, Л. М. Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" / Л. М. Унгурян, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 1. - С. 36-40.
Краткий осмотр (реферат): Вперше розроблено оптимальний склад і технологію сиропу "Прополіс-ЛМ" на основі прополісу, меду, кислоти бурштинової та сорбіту. Визначені фізико-хімічні властивості розведень водної витяжки прополісу і розроблено блок-схему технологічного процесу досліджуваного препарату.
The optimal composition and formulation of Propolis-LM syrup has been developed for the first time on the basis of propolis, honey, succinic acid and sorbit. The physical and chemical properties of dilutions of propolis water extracts have been determined and the scheme of technological process of the medicine studied has been developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
str_36-40.pdf143,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.